Bates per grans

Bates colorides amb estampats bonics

Bates per grans Hi ha 7 productes.

Mostrant 1 - 7 de 7 elements
 • Vista ràpida
  35,00 € En estoc

  Bata tipus dessuadora, amb butxaques laterals i cremallera amb diagonal al costat de l'espatlla per poder passar bé el cap. Fabricada amb punt de dessuadora, amb l'estampat "No deixarem mai d'ensenyar la llengua". La bata és de color vermell, sense mànigues i amb caputxa. Porta canalé al baix de color verd, i la cremallera blanca. Fabricada a Catalunya.

  35,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  32,00 € En estoc

  Bata màniga llarga fabricada amb teixit de quadre "vichy" gran, combinat amb color taronja i blau. Estampat amb el disseny "Acompanyem a petites grans persones". Porta cremallera al davant i goma als punys. Fabricada a Catalunya.

  32,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  28,00 € En estoc

  Bata sense mànigues fabricada amb teixit de quadre "vichy" gran, combinat amb color taronja i blau. Estampat amb el disseny "Acompanyem a petites grans persones". Porta cremallera al davant. Fabricada a Catalunya.

  28,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  35,00 € En estoc

  Bata amb cremallera, fabricada amb punt de dessuadora, amb l'estampat "Eduquem amb el cor". La bata és de color verda, sense mànigues, porta cremallera i caputxa. La butxaca i l'interior de la caputxa són de color lila, igual que els vius de les tires. Fabricada a Catalunya.

  35,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  35,00 € En estoc

  Bata amb cremallera, fabricada amb punt de dessuadora, amb l'estampat "Eduquem amb el cor". La bata és de color lila, sense mànigues, porta cremallera i caputxa. La butxaca i l'interior de la caputxa són de color verd, igual que els vius de les tires. Fabricada a Catalunya.

  35,00 €
  En estoc
 • Vista ràpida
  16,00 € Exhaurit

  Bata tipus "estola" amb l'estampat "M'ensenyes a volar?".La bata és de color taronja amb butxaca i tires de color lila.Porta civelles a les tires per regular la mida i cintes a la cintura per lligar a la mida que es vulgui. Fabricades a Catalunya.

  16,00 €
  Afegir al carret Més
  Exhaurit
 • Vista ràpida
  16,00 € En estoc

  Bata tipus "estola" amb l'estampat "La mestra i la Flor".La bata és de color taronja amb butxaca i tires de color lila.Porta civelles a les tires per regular la mida i cintes a la cintura per lligar a la mida que es vulgui. Fabricades a Catalunya.

  16,00 €
  En estoc
Mostrant 1 - 7 de 7 elements