Bates per grans

Bates colorides amb estampats bonics

Bates per grans Hi ha 6 productes.

Mostrant 1 - 6 de 6 elements
  • Bata màniga llarga fabricada amb teixit de quadre "vichy" gran, combinat amb color taronja i blau. Estampat amb el disseny "Acompanyem a petites grans persones". Porta cremallera al davant i goma als punys. Fabricada a Catalunya.

  • Bata sense mànigues fabricada amb teixit de quadre "vichy" gran, combinat amb color taronja i blau. Estampat amb el disseny "Acompanyem a petites grans persones". Porta cremallera al davant. Fabricada a Catalunya.

  • Bata amb cremallera, fabricada amb punt de dessuadora, amb l'estampat "Eduquem amb el cor". La bata és de color verda, sense mànigues, porta cremallera i caputxa. La butxaca i l'interior de la caputxa són de color lila, igual que els vius de les tires. Fabricada a Catalunya.

  • Bata amb cremallera, fabricada amb punt de dessuadora, amb l'estampat "Eduquem amb el cor". La bata és de color lila, sense mànigues, porta cremallera i caputxa. La butxaca i l'interior de la caputxa són de color verd, igual que els vius de les tires. Fabricada a Catalunya.

  • Bata tipus "estola" amb l'estampat "M'ensenyes a volar?".La bata és de color taronja amb butxaca i tires de color lila.Porta civelles a les tires per regular la mida i cintes a la cintura per lligar a la mida que es vulgui. Fabricades a Catalunya.

  • Bata tipus "estola" amb l'estampat "La mestra i la Flor".La bata és de color taronja amb butxaca i tires de color lila.Porta civelles a les tires per regular la mida i cintes a la cintura per lligar a la mida que es vulgui. Fabricades a Catalunya.

Mostrant 1 - 6 de 6 elements